Výrobcovia / značky
Novinky
Inteligentný byt cena

Veľa ludi sa nás pýta kolko stojí vybudovanie Inteligentného bytu domu. Preto sme sa rozhodli spraviť vzorovú ponuku na 1 izbový štandardný byt. Potrebná elektroinštalácia v pri prerábaní bytu je potrebný aby...

viac
Hikvision Axiom EZS

Rozširujeme produktovú radu o elektronický zabezpečovací systém Hikvision Axiom riešenie integrované do jednej platformy  je bezdrôtový zabezpečovací systém. Dodávaním systémov integrovaných do jednej platforme prostredníctvom softvéru a aplikácie IVMS + HIK-Connect maximalizujeme...

viac

Pricemania.sk – Porovnanie cien Heureka partner
Ceny.Odpadneš.sk
NajNakup.sk - Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete.
Navštívte Smartonoff.sk v ShopMania


Ochrana osobných údajov

Úvod ZÁKAZNÍCKA ZÓNA Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Predávajúci sa zaväzuje k tomu, že sa osobné údaje kupujúceho nebudú inak zverejňovať, alebo poskytovať tretej osobe a pod. výnimkou je konkrétna situácia súvisiaca s platobným stykom a distribúciou objednaného tovaru spotrebiteľovi, kde spotrebiteľ uvádza svoje meno, číslo a dodaciu adresu. Predávajúci sa zaväzuje k tomu konať tak, aby neboli zneužité osobné a dôverné údaje kupujúceho, aby subjekt  neutrpel ujmu na svojich právach, taktiež dbá o ochranu osobného a súkromného života subjektu.

 

Dobrovoľne poskytnuté osobné údaje kupujúcim predávajúcemu slúžia účelu sprostredkovania objednávky a marketingových akcií predávajúceho, následne sú zhromaždené, spracované a uchované v súlade s platnými zákonmi Slovenskej republiky, najmä so zákonom č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov, v platnom a účinnom znení do doby pokiaľ kupujúci nevyjadrí písomne svoj nesúhlas s týmto spracovaním zaslaným na mail info@smartonoff.sk. Kupujúci má právo prístupu ku svojím osobným údajom a právo na ich opravu vrátane práva požadovať vysvetlenie a odstránenie chybného stavu a ďalších zákonných práv k týmto údajom.


Dotknutá osoba má právo v zmysle § 28 zákona č. 122/2013 Z.z.:

  1. na základe písomnej žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa potvrdenie či sú alebo nie sú jej osobné údaje
  2. vyžadovať informáciu, akým spôsobom sú jej osobné údaje spracúvané
  3. vyžadovať informácie o zdroji, z ktorého prevádzkovateľ získal jej osobné údaje
  4. vyžadovať zoznam osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  5. vyžadovať opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  6. vyžadovať likvidáciu svojich osobných údajov, ktoré sú spracúvané, ak došlo k porušeniu zákona
  7. vyžadovať blokovanie osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby
  8. na základe písomnej žiadosti namietať voči spracúvaniu využívaniu ­poskytovaniu svojich osobných údajov a žiadať ich likvidáciu v prípade, že sú tieto údaje bez jej súhlasu spracúvané a využívané na účely priameho marketingu

V rámci reklamačného konania sú od zákazníkov vyžadované nasledujúce údaje: meno, priezvisko, adresa, telefónne číslo, e-mail a podpis či digitálny podpis. Všetky takto získané osobné údaje sú spracované výhradne za účelom potrebným pre vybavenie reklamácie a v súlade so zákonom č. 122/2013 Zb., o ochrane osobných údajov, v platnom a účinnom znení.

 

Predávajúci môže ďalej pri poskytnutí súhlasu zapracovávať tzv. "cookies" tak, aby uľahčil  poskytovanie služieb informačnej spoločnosti, v súlade s ustanovením Smernice 95/46/ES o účele "cookies" či podobných nástrojov a je zaistené, aby užívateľom boli známe informácie, ktoré sa ukladajú do koncového zariadenia, ktoré používajú. Užívatelia majú možnosť odmietnuť, aby "cookies" alebo podobné nástroje boli uložené do ich koncových zariadení, napr. tým, že spustí vo svojom prehliadači funkcionalitu anonymného prehliadania.

 

Sme užívateľom aplikácie Remarketing od spoločnosti Google vďaka ktorej predajca disponuje informáciami o pohybe zákazníka na stránke www.smartonoff.sk, na zákalde tejto aplikácie sa zákazníkom zobrazuje reklama našej spoločnosti. Tento proces nezaznamenáva osobné informácie návštevníka stránky, len jeho pohyb, tieto informácie sa následne ukladajú v internetovom prehliadači a spoločnosť Google ich načítava za účelom zobrazenia reklamy na iných internetových stránkach. Toto správanie môže zákazník zrušiť na stránkach spoločnosti Google alebo podľa návodu na stránke Network Advertising Initiative (v angličtine).

 

Tieto podmienky sú platné a účinné od 25.5.2018 a rušia predchádzajúce znenia OOU.

Predávajúci si vyhradzuje právo zmeniť OOU bez predchádzajúceho upozornenia.

 

Copyright 2018 - 2019 © SmartOnOff Inteligentný domáci systém ON/OFF